To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Localizare Complex Rezidential Avantia 1 Decembrie:

Complexul Avantia 1 Decembrie este amplasat in intersectia strazii Liviu Rebreanu cu Bulevardul 1 Decembrie 1918. si cu cele mai multe perspective din Bucuresti O cladire moderna, complexa cu apartamente de vanzare de 1, 2, 3 si 4 camere, ce se afla intr-unul din cartierele cele mai dinamice,si tinere

.Vecinatati: Theodor Pallady

Date tehnice Constructie:

 

Aceste noi apartamente de vanzare  sunt dotate cu centrala proprie, instalatie pentru aer conditionat, facilitati de instalare pentru internet, cablu TV si telefon, conexiune pentru aparatele electrocasnice si o calitate excelenta a finisajelor.

 

Regim inaltime Bloc:

 

S+P+M+11E

 

Alte date Proiect imobiliar:

 

Locuri de parcare subterane.

Avantia 1 Decembrie se afla intr-o zona care beneficiaza de acces la toate mijloacele de transport public (metrou, autobuz, tramvai). De asemenea, viitorii propietari se pot bucura de toate facilitatile si serviciile necesare aflate in imediata vecinatate, cum ar fi: gradinite, scoli generale si licee, piete, centre comerciale si mall-uri, parcuri si locuri de joaca pentru copii, precum si spitale si policlinici. 

 

Pentru mai multe detalii completati formularul de mai jos.

Preturi Apartamente de vanzare fara TVA:

 

Pentru mai multe informatii legate de preturi contactati direct reprezentantii de la biroul de vanzari completand formularul de mai jos.

Contact pentru informatii detaliate:

Harta Apartamente de vanzare Avantia 1 Decembrie:

Mesajul a fost transmis cu succes.