Localizare Complex Rezidential Nordia Residence:

Complexul Nordia Residence este localizat in zona Lacului Grivita, sector 1, Bucuresti. Vecinatati: Baneasa, Victoria Business Park, Petrom City.

Date tehnice Constructie:

 

Diferenta dintre un imobil oarecare si un proiect imobiliar destinat celor mai pretentiosi sta, printre altele, in micile detalii aparent invizibile. Plecand de la acest principiu, arhitectii, designerii si constructorii Nordia Residence au ales cu grija si inspiratie cele mai inovative solutii si cei mai buni furnizori. Fiecare din cele 46 de apartamente ale imobilului este o demonstratie a rigorii finisajelor si a calitatii materialelor, de la izolatii si instalatii pana la tocarie si prize.

 

Regim inaltime Bloc:

 

S+P+3E+4R

 

Alte date Proiect imobiliar:

 

Apartamentele sunt dedicate in primul rand cuplurilor tinere, precum si famililor cu unul sau doi copii. Luminoase si spatioase, toate apartamentele au fost proiectate dupa nevoile unui stil de viata contemporan. Elementele care se regasesc in fiecare apartament - bucatariile americane, deschise spre living sau dressingurile - marcheaza clar aceasta intentie. O alta nevoie importanta care a fost luata in calcul este nevoia de intimitate. O asigura accesul in imobil si pozitionarea pe nivel - pe etaj, fiecare apartament are un sigur vecin direct. Pentru a profita din plin de vederea spre lac si imprejurimi, de diminetile insorite si serile de relaxare, toate apartamentele au minimum doua terase.

Preturi Apartamente de vanzare fara TVA:

 

Apartamente 3 camere  - incepand de la 110000 euro

St  - incepand de la 104 mp ( gradini +terase)

Su  - incepand de la 75 mp

Apartamente 4 camere  - incepand de la 161000 euro

St  - incepand de la 155 mp ( cu gradini si terase)

Su  - incepand de la 110 mp

 

* Preturile de mai sus sunt orientative si pot varia in functie de tipul de apartament. 

* Pentru mai multe detalii completati formularul de mai jos.

Contact pentru informatii detaliate:

Harta Complex Rezidential Nordia Residence: