Apartamente de vanzare in ansambluri rezidentiale din sectorul 1, Bucuresti:

 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Deja ne este cunoscut faptul ca nordul capitalei este atractia investitiilor imobiliare din ultimii ani, zona cunoscand o dezvoltare masiva, bazata pe cererea crescanda de apartamente de vanzare noi, construite in ansambluri rezidentiale noi extrem de bine conectate cu toate facilitatile reprezentate de City-ul Bucurestiului. In plus exista programul de regenerare  urbana  a primariei sectorului 1 ce se afla in proces continuu, cu scopul de a creste calitatea vietii oameniilor din cartierele sectorului 1: Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Bucureștii Noi, Dămăroaia, Domenii, Dorobanți, Gara de Nord, Grivița, Floreasca, Pajura, Pipera, Primăverii, P-ta Romană, Victoriei.

In Sectorul 1 se afla cele mai importante elemente de patrimoniu cultural şi turistic din Bucureşti. Nu  degeaba este cunoscut  şi sub denumirea de “Sectorul de Verde”, asezarea care imbina frumusetea naturii cu vestigiile trecutului si semnele prezentului. Aici regasim cele mai importante monumente, statui, muzee, parcuri şi grădini publice din Capitală. 

Delimitarea sectorului : incepând de la intersecția B-dul 1848 cu B-dul. Republicii și B-dul Nicolae Bălcescu:

  1. Limita de sud: P-ța Nicolae Bălcescu (exclusiv), B-dul. Carol I (exclusiv) până la intersecția cu Calea Victoriei, B-dul Regina Elisabeta (exclusiv), B-dul. Mihail Kogălniceanu (exclusiv) până la podul Elefterie.

  2. Limita de sud-vest: râul Dâmbovița de la podul Elefterie până la Str. Mircea Vulcănescu, Str. Mircea Vulcănescu (exclusiv) până la Calea Plevnei, pe Calea Plevnei (exclusiv) până la intersecția șoselei Orhideelor cu Calea Giulești, Calea Giulești (exclusiv) până la Drumul Carierei, Drumul Carierei (inclusiv) până la linia căii ferate București-Roșiori, linia căii ferate București-Roșiori până la linia căii ferate de centură.

  3. Limita nord-vestică: Calea ferată de centură până la liziera vestică a pădurii Tunari.

  4. Limita estică: o linie convențională care pornește de la liziera vestică a pădurii Tunari până la Str. Vadul Moldovei (inclusiv), Str. Vadul Moldovei (cuprinde și grădina zoologică Băneasa), până la intersecția căii ferate București-Constanța cu Șos. Pipera. De la această intersecție limita urmează traseul pe Șos. Pipera (exclusiv), Calea Floreasca (inclusiv), Str. Polonă (inclusiv) până la P-ța Gheorghe Cantacuzino (exclusiv), Str. Jean-Louis Calderon, Str.Pictor Verona până la intersecția cu Str. Pitar Moși, Str. Pitar Moși până la Str. C.A. Rosetti, Str. C.A. Rosetti până la B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Nicolae Bălcescu până la intersecția cu B-dul Carol I (toate inclusiv).

Apartamentele de vanzare din aceasta parte a orasului au un pret ridicat, mai ales datorita locatiei dar si  gratie arhitecturii si finisajelor cu adresabilitate catre gama premium.

Aici regasim Promenada Mall, sedii de ambasade, turnuri cu spatii de birouri ce gazduiesc activitatea celor mai mari jucatori straini si autohtoni ce activeaza pe piata din romania, parcuri( Parcul Herastrau, Gradina Icoanei, etc), muzee (Muzeul Național de Artă al României, Muzeul Taranului Roman, etc) , lacuri( Lacul Floreasca, Lacul Baneasa, etc).

Gama de apartamente de vanzare este bogata atat ca si solutii arhitecturale, cat si din punct de vedere a pozitionarii in apropierea unor puncte de interes maxim cum ar fi Parcul Herastrau, zona de Blocuri de birouri sau metrou.

In continuare va prezentam lista ansamblurilor rezidentiale noi cu apartamente de vanzare in zona sectorului 1, Bucuresti.