Apartamente de vanzare in ansambluri rezidentiale din sectorul 2, Bucuresti:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Sectorul 2  este situat în partea de nord-est a Bucurestilor, cu prelungiri în zona Ilfovului, având ca vecinatate la vest, sectorul 1, iar la est si sud-est sectorul 3, desfasurându-se pe o suprafata de 32 km patrati. 

Delimitare incepând de la intersecția B-dul Republicii cu B-dul Nicolae Bălcescu:

 1.  Limita de vest: P-ța Nicolae Bălcescu, B-dul Nicolae Bălcescu până la Str. C.A. Rosetti, Str. C.A. Rosetti până la Str. Pitar Moși, Str. Pitar Moși până la Str. Pictor Verona, Str. Pictor Verona până la Str. Xenopol, Str. Xenopol (toate exclusiv) până la P-ța Alexandru Sahia, P-ța Alexandru Sahia (inclusiv), Str. Polonă, Calea Floreasca (ambele exclusiv), Șos. Pipera (inclusiv) până la intersecția cu calea ferată București-Constanța.

 2.  Limita de nord: linia de cale ferată București-Constanța până la gara Pantelimon (exclusiv).

 3. Limita de est: calea ferată de la Pantelimon-Obor până la lacul Fundeni, urmând apoi spre est cursul râului Colentina până la Șos. Pantelimon.

 4. Limita de sud: Șos. Pantelimon până la intersecția cu Șos.Vergului, Șos. Vergului până la Str. Morarilor, B-dul Muncii de la intersecția cu Str. Morarilor până la intersecția cu Șos. Mihai Bravu, P-ța Muncii (inclusiv), în continuare pe Calea Călărași până la intersecția cu Str. Romulus (toate exclusiv), Str. Romulus până la intersecția cu Str. Mântuleasa, Str.Mântuleasa până la Str. Negustori, Str. Negustori până la B-dul Hristo Botev (toate inclusiv), B-dul Hristo Botev până la B-dul Republicii, B-dul. Republicii până la intersecția cu B-dul 1848 și B-dul Nicolae Bălcescu, P-ța Nicolae Bălcescu (toate exclusiv).

Locuitorii acestui sector se pot mandri cu cele mai multe lacase de cult din Capitala: biserici vechi, schituri, mânastiri (Mânastirea Plumbuita, etc) Muzeul Theodor Pallady (1760), dar si cladiri importante ca Foișorul de Foc (1892), Casa Universitarilor (1866), Palatul Ghica (1822), Casa Lahovary (1885), Spitalul Fundeni. Cladiri ce pot fi regasite in apropierea unora dintre ansamblurile rezidentiale cu apartamente disponibile de vanzare.

Actualul teritoriu al sectorului 2, odinioara parte din codrii Vlasiei, traversat de râul Colentina, cu un relief plat, teren mlastinos si plin de tina (de unde si denumirea Colentinei - colea - n tina), are câteva lacuri naturale precum: Lacul Tei, Plumbuita, Fundeni, Pantelimon care îi dau un specific aparte. Cartierele acestui sector, Colentina, Iancului, Moșilor, Obor, Pantelimon, Ștefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasă, sunt in plina dezvoltare imobiliara cu apartamente de vanzare in imobile noi a caror priveliste se pot bucura de lacuri naturale, 22 de parcuri ( Parcul Plumbuita, Parcul Circului, Parcul Tei, Parcul National, Prcul Obor, Motodrom, etc), 19 unitati sanitare, 112 unitati de invatamant, 58 biserici si 7 piete ( conform declaratiilor sect 2). In aceasta parte a orasului exista proiecte imobiliare ce pun la dispozitia clientilor o varietate mare de apartamente de vanzare ca suprafetete, arhitectura, pret.

Apartamentele de vanzare, in special apartamentele noi din imobile sau cartiere noi, din aceasta parte a orasului, sunt o atractie pentru investitori si pentru tineri ce viseaza la o locuinta proprie. Avand in vedere diferentele dintre cartiere, preturile apartamentelor noi din blocurile nou construite variaza, oferind posibilitatea de achizitie pentru toate tipurile de clienti.

In continuare va prezentam lista ansamblurilor rezidentiale noi cu apartamente de vanzare in zona sectorului 2, Bucuresti.