Apartamente de vanzare in ansambluri rezidentiale din sectorul 3, Bucuresti:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Sectorul 3, un mare pol industrial, comercial și cel mai important centru universitar, este situat în partea de sud-est a municipiului, cuprins între sectoarele 2 și 4, incepând de la intersecția B-dul. Republicii și B-dul. Gheorghe Gheorghiu-Dej cu CaleaVictoriei cu:

  1. Limita de nord: B-dul. Republicii până la B-dul. Hristo Botev, B-dul. Hristo Botev (ambele inclusiv) până la Str. Negustori, Str. Negustori până la intersecția cu Str. Mântuleasa, Str. Mântuleasa până la Str. Romulus, Str. Romulus (toate exclusiv) până la Calea Călărași, Calea Călărași până la intersecția cu Șos. Mihai Bravu, P-ța Muncii, în continuare B-dul. Muncii până la Str. Morarilor, Str. Morarilor (exclusiv) până la intersecția cu Șos. Vergului, Șos. Vergului (exclusiv) până la Șos. Pantelimon, Șos. Pantelimon (exclusiv) până la râul Colentina, pe firul râului Colentina până la Str. Peleș (toate inclusiv). 

  2. Limita de sud: urmează firul râului Dâmbovița până la P-ța Națiunilor Unite (exclusiv).

  3. Limita de vest: Calea Victoriei (inclusiv) până la intersecția acesteia cu B-dul. Gheorghe Gheorghiu-Dej și B-dul Republicii.

Avand in vedere ca spaţiile verzi au fost si sunto prioritate pentru actual conducere a Primăriei Sectorului 3, apartamentele de vanzare si ansamblurile rezidentiale noi sunt foarte cautate in acest sector. În ultimii ani, suprafața verde a sectorului a crescut la valoarea de peste 23 mp pe cap de locuitor. Prestigioasa revistă „Forbes” a declarat Sectorul 3 „cel mai verde sector din București”.

Cu o populatie stabila de 342 de mii de persoane, sectorul 3 se întinde din centrul Capitalei, din zona Pieţei Universităţii, până la marginea estică a Bucureștiului pe o suprafață de 34 km².

Cartierele, Balta Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudești, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi sunt in topul cererilor de apartamente noi. La fel ca in sectorul 2, oferta de apartamente de vanzare este foarte variata, astfel clientii au mai multe optiuni.

Sectorul 3 găzduiește una dintre cele mai importante zone cultural-istorice ale orașului, Centrul Istoric al Bucureștiului, care cuprinde o serie de importante clădiri-monument. De aici s-a ridica tvechiul București începând cu veacul al XVI-lea în jurul Curţii Domnești.

Străzile din jurul Palatului Voievodal păstrează şi în zilele noastre de numirile vechilor grupuri de meseriaşi care le locuiau : str. Şelari, str. Şepcari, str. Covaci, str. Zarafi, str. Căldărari. Pe strada Franceză, fosta Uliţa Işlicarilor, se afla vestigiile Palatului Voievodal Curtea Veche.

In ultimii ani s-au construit foarte multe ansambluri rezidentiale cu o gama larga si diversa de apartamente de vanzare, fie in zona Centrala, fie in zonele adiacente din sectorul 3.

Clientii au fost si sunt atrasi de tot ce ofera acest sector: 659 de strazi și 790 alei dintre blocuri,70 unitati scolare, unele modernizate după model german, grija continua pentru verdeata atat de necesara intr-un oras, 5 spitale, parcuri (Parcul Titan, parc Balta Alba, Al. I. Cuza, parc Pantelimon, parc Titanii, parc GheoghePetrascu, Constatin Brancusi, Sf. Gheorghe Nou), Bulevardul Unirii ce a fost modernizat la standard europene si introdusă în circuitul urbanistic al orașului, găzduind numeroase evenimente cultural-educative, puncte turistice (Academia (Universitatea), Mânăstirea Sfântul Sava, Palatul Șuțu, Biserica Rusa, Banca Naţională a României, Palatul Poștelor, Muzeul Naţional de Istorie al României, Biserica Colțea, Ministerul Agriculturii, Biserica Sfântul Gheorghe Nou, Ansamblul “Kilometrul Zero,Hanul lui Manuc, etc).

In continuare va prezentam lista ansamblurilor rezidentiale noi cu apartamente de vanzare in zona sectorului 3, Bucuresti.