Apartamente de vanzare in ansambluri rezidentiale din sectorul 4, Bucuresti:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Sectorul 4 se afla situat în  partea de sud a municipiului Bucuresti, cuprins între sectoarele 3 și 5, delimitare incepand din P-ța Națiunilor Unite (inclusiv) avand:

Limita de est: linia convențională cu direcția sud-vest până la Drumul Cheile Turzii, se continuă pe Drumul Cheile Turzii, pe Str. Pechiu Ion până la Șos. Berceni, pe Șos. Berceni până la linia de centură (toate inclusiv) cuprinzând și cimitirul Berceni. 

 1. Limita de sud: linia de centură, circa 2400 m spre vest de la Șos. Berceni, cuprinzând și unitatea și depozitul de colectare a metalelor din cadrul fostului Minister al Industriei Metalurgice.

 2. Limita sud-vestică: linia de centură cu direcția nord-vest până la Drumul Bercenarului, continuă pe Drumul Bercenarului (inclusiv) până la Șos. Giurgiului.

 3. Limita de vest: Șos. Giurgiului, Calea Șerban Vodă până la intersecția cu Str. Mitropolitul Iosif, pe Str. Mitropolitul Iosif, Str. Mitropolitul Veniamin Costache până la Str. Cuțitul de Argint, Str. Cuțitul de Argint, Str. Serg. major Ancuța Ilie (toate inclusiv), până la Str. Fabrica de Chibrituri (exclusiv) până la Str. Mitropolitul Filaret, pe Str. Mitropolitul Filaret până la Str. Gazelei, Str. Gazelei până la Calea Rahovei, Calea Rahovei (toate inclusiv) până la Str. Antim, Str. Antim, Str. Sfinții Apostoli până la Str. Apolodor, Str. Apolodor (toate exclusiv) până la P-ța Națiunilor Unite (inclusiv).

Fiecare sector al Bucurestiului se poate lauda cu monumente, muzee, parcuri ce isi poarta fiecare istoria sau povestea de-a lungul timpului, iar sectorul 4 le are puse deoparte pe ale lui. De exemplu, Parcul Carol, putin stiu ca prin secolul al XVIII-lea, dealurile Filaretului gazduiau mahalalele si podgoriile bucurestenilor de atunci, iar Gradina Filaretului era o oaza racoroasa plina de verdeata, unde oamenii isi petreceau serile de vara. Dar prin secolul al XIX-lea,  zona a inceput sa se populeze si spatiile industriale si-au facut aparitia. Sau numele cartierului Berceni provine de la groful Miklos Bercsenyi-Bercenia. Sau ca Cimitirul Bellu era locul preferat al hoţilor de căciuli de blană pe care, cocoţaţi pe zid, le pescuiau din capul doamnelor cu o sfoară şi un cârlig de pescuit si apoi le vindeau în parcul Tineretului. Sau, Colegiului National „Gheorghe Sincai” ce poarte numele lui Gheorghe Sincai, un carturar polyglot care a elaborat, impreuna cu Samuil Micu, prima gramatica tiparita a limbii romane. Actualul sediu a fost construit sub semnatura primei femei arhitect din lume, Virginia Maria Andreescu Haret.

Putem numi un sir destul de lung de muzee, monumente,clădiri importante: Crematoriul „Cenușa”, Palatul de Justiție din București, Dealul Patriarhiei, Biserica Bucur, Casa Memoriala Tudor Arghezi, Casa Memorială George Bacovia, Muzeul Tehnic, Uzina Electrică Filaret, Observatorul Astronomic București - Institutul Astronomic al Academiei Române, Sala Polivalentă din București, Palatul Național al Copiilor, Mausoleul din Parcul Carol, Mormântul, Ostașului Necunoscut din București, Fântâna George Grigorie Cantacuzino, Fântâna Zodiac, Cimitirul Bellu, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, Castelul Țepeș).

Parcuri, de asemenea: Parcul Carol I, Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor, Parcul Natural Văcărești ce se bucura, din fericire, de o mare atentie in ultima perioada.

 Cele 5 cartiere (Berceni, Giurgiului, Olteniței, Tineretului și Văcărești) au fost si sunt intr-o continua dezvoltare. Se au in vedere diverse proiecte: protectia mediului inconjurator si a zonelor verzi si de joaca, protectia parcurilor cum este Vacaresti, in acelasi timp se raspunde si unei cereri foarte mari de noi locuinte prin proiecte imobiliare ce au dus la construirea de ansambluri rezidentiale ce ofera clientilor apartamente de vanzare noi la preturi foarte accesibile.

In continuare va prezentam lista ansamblurilor rezidentiale noi cu apartamente de vanzare in zona sectorului 4, Bucuresti.